luni, 5 mai 2014

Cat de des mai mergem in vacante?

Sunt un om rebel caruia ii place sa viziteze cat mai mult, mai ales din Romania. Nu sunt un turist strain foarte bine documentat, pentru ca cel mai des nu prea ma incanta nimic din strainatate, toate fiind anoste si lipsite de sens. Cand vine vorba de Romania, sunt innebunit dupa foarte multe locuri minunate. Spre exemplu, la Arieseni probabil ca as merge in fiecare vara si iarna, pentru ca este o zona pe care o iubesc si ma face sa ma simt absolut minunat. Va recomand sa mergeti aici, pentru ca preturile la cazare nu sunt atat de mari si aveti si ce vedea. Daca vreti cazare Arieseni, va invit sa vedeti pagina celor de la procazare, au oferte de cazare minunate la cele mai mici preturi.

Alte locuri pe care le mai iubesc: litoralul romanesc, unde ma duc cu drag in fiecare vara. Nu sunt adeptul care sa mearga pe alte litoraluri, decat pe cel romanesc. Nu e nimic mai minunat decat o statiune plina de turisti romani, cu care te poti intelege in limba ta, si nu e nimic mai minunat decat restaurante si magazine cu vanzatori romani, care stiu ce vrei sa cumperi.

La Azuga, din nou m-am simtit minunat, si asta nu pentru ca ar fi o statiune vai de mine super misto, ci pentru ca mi-a plecut aerul de acolo, foarte curat si totodata, o statiune relativ curata, cu oameni cumsecade si locuri de cazare bine amenajate.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu